Lezingen & workshops

Meer weten over biohacking en de invloed op gezondheid?

Eduard heeft jarenlange ervaring als biohacker en digitaal strateeg. Deze twee onderwerpen vertonen veel overeenkomsten. We leven immers in een wereld die exponentieel verandert. Het ontrafelen van je DNA kostte in 2004 nog €100.000.000, in 2019 nog maar €100.

De exponentiële ontwikkelingen maken de toekomst onvoorspelbaar. Nemen robots ons leven over of veranderen we zelf in robots? Feit is dat veel paradigma’s ter discussie komen te staan.

Een groot aantal wetenschappers beschouwt veroudering inmiddels als een ziekte. We kunnen veroudering vertragen en binnenkort zelfs omkeren. We zijn hard op weg naar het eeuwige leven, met alle ethische dilemma’s van dien.

Lezing of workshop op maat

We kunnen nu al profiteren van de huidige inzichten. Veel welvaartsziektes zijn bijvoorbeeld te voorkomen door een andere levensstijl. Het is onvoorstelbaar hoe groot de impact op de maatschappij en het bedrijfsleven zal zijn als we deze inzichten inzetten om ziektes en verzuim te voorkomen!

Eduard heeft 30 jaar ervaring met lezingen en workshops voor groepen variërend van 10 tot 1.000 mensen. Hij werkt altijd op maat, zodat jouw bedrijf of instelling echt wat aan zijn bijdrage heeft.

Dat zijn lezingen en workshops inspireren, vertaalt zich in een gemiddelde waardering van 8,6!

Onderwerpen voor lezingen & workshop

Het digitale tijdperk

Wat is de impact op mens en bedrijf?

Upgraded workplace

Verhoog de prestaties van je bedrijf met biohacking

Anti-aging

Eduard’s biohacking systeem om je veroudering te vertragen en morgen meer energie te hebben

Mocht je interesse uit gaan naar een ander onderwerp voor een lezing of workshop, dan bespreekt Eduard graag de mogelijkheden met je. Neem vandaag nog contact op!

Neem contact op