Persoonlijke coaching op peak performance & anti-aging

Ben je op zoek naar mogelijkheden om je fysieke en mentale conditie verbeteren? Of naar opties om zo lang mogelijk fit blijven naarmate je ouder wordt? Met biohacking til je jouw ‘normaal’ naar een next level.

Biohackers zijn mensen die hun lichaam beschouwen als een biochemische fabriek met duizenden processen die je kan optimaliseren. Zij gebruiken een toolbox om zoveel mogelijk fact based, te sturen op het verbeteren van de mentale en fysieke prestaties.

Biohacker en coach Eduard de Wilde is ervaringsdeskundige (hij hackte zichzelf beter dan voor zijn ziekte) en heeft al jaren een missie om zijn kennis te delen met anderen. 

Onder zijn begeleiding realiseer je een blijvende aanpassing in je levensstijl die je scherper van geest maakt, meer energie geeft, en leidt tot een gezonder lichaam waarin je er goed uitziet en je lekker voelt.

Ad hoc coaching

Je bent al behoorlijk op weg en je wil af en toe een coachingsgesprek om te kijken waar je kunt bijsturen.

Platinum coaching

In zes maanden je levensstijl blijvend veranderen. Het kan met dit intensieve coaching programma.

Biohacking toolbox

Ieder mens is uniek. Er bestaat geen generieke aanpak die werkt voor iedereen. Daarom is het zo belangrijk om fact based te werken. Dat betekent dat je met een aantal meetinstrumenten (voeding, beweging, slaap, bloed, DNA) vaststelt wat je beginwaarden zijn en vervolgens kijkt of de veranderingen in je levensstijl tot de gewenste effecten leidt.

In de loop van de tijd ontwikkel je je eigen aanpak die voor jou de beste resultaten oplevert.

De toolbox van een biohacker bestaat uit de volgende elementen:

  • Voeding
  • Supplementen
  • Sport/bewegen
  • Slaap
  • Neurotraining
  • Extreme temperaturen
  • Licht
  • Electromagnetisme

Coachingspakketten

Ad hoc coaching

Je bent al behoorlijk op weg met je fysieke en mentale optimalisatie en je wil af en toe een coachingsgesprek om te kijken waar je kunt bijsturen.

vanaf 150 euro

Meer informatie
Je kunt online een afspraak inplannen van 30 of 60 minuten. Je geeft van tevoren aan wat het onderwerp is en wat je met het gesprek wilt bereiken. Het gesprek vindt plaats via Sype of Google Hangouts. 

Je betaalt van tevoren. De kosten bedragen €150 per 60 minuten of €75 voor 30 minuten. Dit is inclusief 21% BTW.

Niet goed geld terug garantie

Wanneer je niet tevreden bent over het resultaat van het gesprek ontvang je zonder discussie je geld terug.

Platinum coaching

in zes maanden je levensstijl blijvend veranderen

Je wil een scherpere geest, meer energie, een gezonder lichaam, vitaal zijn en er goed uitzien en bent bereid daar minimaal 6 maanden voor uit te trekken. 

1.210 euro p.m.

Meer informatie
Eduard de Wilde, certified Bulletproof coach, helpt je in 6 maanden persoonlijk om je levensstijl aan te passen waardoor je een hoog energieniveau ervaart en je je fitter voelt.

Je krijgt een aanpak op maat die past bij jouw wensen en die is afgestemd op je persoonlijke doelstellingen. De coaching bestaat uit persoonlijke gesprekken en adviezen die je helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen in combinatie met een doorlopende monitoring en bijsturing op basis van regelmatige metingen.

Daarnaast ontvang je tips voor het lezen van artikelen of het luisteren van podcasts over relevante onderwerpen. Tijdens het coaching traject informeert Eduard je per e-mail regelmatig over interessante ontwikkelingen die voor jou relevant zijn.

Investering

Voor dit intensieve coachingstraject geldt een investering van €1.210 per maand gedurende 6 maanden (€7.260 in totaal). Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de bloedtest. Het commitment voor 6 maanden is noodzakelijk om een blijvende verandering te realiseren.

Je ontvangt 10% korting op de supplementen die je afneemt bij LiveHelfi (geen verplichting).

Risk free garantie

Wij bieden een ‘no cure no pay’ garantie. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden, krijg je je geld terug. Voorwaarde is echter een volledige commitment van de coachee, dat deze zich houdt aan de gemaakte afspraken.

Platinum coaching in stappen

Een aanpak op maat passend bij jouw wensen en doelstellingen om blijvende verandering te realiseren! 

Intakegesprek

In het intakegesprek investariseert Eduard samen met jou je wensen en motivatie om nieuwe leefpatronen op te bouwen. Op basis hiervan nemen jullie gezamenlijk een Go/No-go besluit.

Nulmeting & vragenlijst

De nulmeting  bestaat uit een bloedwaardentest bij bloedwaardentest.nl. Hieraan is een online dashboard verbonden die de bloedwaarden interpreteert. Deze test kost €399. Bovendien kan je op een makkelijke wijze de voortgang volgen. Daarnaast vul je een vragenlijst in met een beoordeling van je fysieke en mentale stand van zaken.

Persoonlijk actieplan

Vervolgens stelt Eduard op basis je persoonlijke situatie en wensen een plan op hoe je snel resultaat kunt bereiken en vasthouden.

Doorlopende ondersteuning

Je gaat van start met je persoonlijke plan en Eduard evalueert je voortgang doorlopend aan de hand van metingen en gesprekken. Samen werken jullie aan het ontwikkelen en implementeren een nieuwe levensstijl die past bij jouw persoonlijkheid. Deze nieuwe levensstijl vormt het fundament voor een blijvend resultaat.

Afsluitende evaluatie

Drie maanden na afloop volgt een evaluatiegesprek om vast te stellen of het je lukt om je nieuwe levensstijl vol te houden en eventuele blokkades daarbij te bespreken. Het ultieme doel is immers een blijvende verandering!

“Ik dacht dat ik veel energie had, maar dankzij Eduard ben ik in aanraking gekomen met een energielevel waarvan ik niet dacht dat ik dat ooit zou kunnen krijgen.”

Bulletproof Coaching in de praktijk

Continue bijsturing

Aan de hand van metingen vinden we de juiste vorm om gewenste veranderingen in jouw gewoontes te realiseren.Hiervoor is het noodzakelijk dat je de meestinstrumenten aanschaft, zoals bijvoorbeeld de Oura ring.

Maatwerk advies

Maatwerk adviezen over eetgedrag en de voor jou beste voedingssupplementen, trainingsaanpak, slaaptips, Heart Rate Variability training, Neurofeedback training etc. We werken samen met Hannie Ruinen van Neuroptimal voor de meest praktische en moderne Neurofeedback training
f

Wekelijkse evaluaties

Aan de hand van metingen en telefonische en/of e-mail contacten zorgen we dat we op de hoogte zijn van jouw voortgang en je uitdagingen, zodat we tijdig kunnen bijsturen.

Persoonlijk contact

Regelmatige persoonlijke gesprekken (eenmaal in de 2 weken) in Amersfoort om voortgang en bijsturing door te spreken en gewenste veranderingen aan te brengen.

Skype calls naar behoefte

Mocht je behoefte hebben aan een extra Skype call om even te sparren? Uiteraard staan we altijd voor je klaar!

Testimonials Bulletproof Coaching

“After Eduard de Wilde helped me get a handle on my physical health with Bulletproof methods I was pleased and empowered. With his personal coaching it was very similar. He is a compassionate listener, with a keen sense of how to focus our conversations on the core of the issue at hand undistracted by the miscellaneous. There remained an element of self determination necessary in the dynamics. Like my physical health my mental health or happiness also requires me to take an affirmative roll. Eduard helped me figure out how to apply myself to improve those things I felt needed improvement. Again it has been an empowering experience.”
Patricia Bade van Motman

“Ik vond dat ik zelf al best goed op weg was met gezonde voeding en beweging, maar dankzij het Platinum Coachingstraject van LiveHelfi ben ik blijvend fysiek fitter en energieker geworden en mentaal scherper. Bovendien ben ik beter gaan slapen. Het coachingstraject heeft mij de discipline en kennis gegeven om vast te houden aan de veranderingen in mijn lifestyle waardoor ik nu veel meer uit mijn dag haal en beter presteer”.
Alexander Quarles van Ufford

Neem contact op